Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

www.cantabilemuziekschool.nl

Passie voor muziek!

Over ons

Magdalena Kadziolka-Guenov - dwarsfluit docente 

Ik ben geboren en opgegroeid in Lodz (Polen).Op mijn 13e ben ik begonnen met dwarsfluit spelen. In de jaren 1997-2000 studeerde ik Muziektherapie aan het Conservatorium in Lodz, daarmee combineerde ik het beroep van mijn vader (musicus)en mijn moeder( psychologe).

In 1999 begon ik een master opleiding aan het Conservatorium in Lodz, met als hoofdvak dwarsfluit. Als beloning voor mijn inspanningen mocht ik drie maanden naar het Conservatorium in Enschede, waar ik les kreeg van Hans Nijman. Naast mijn studie heb ik ook een tweejarige pedagogische opleiding gedaan en stages gelopen bij de muziekscholen in Lodz .Na afronding van mijn studie in Polen ben ik teruggekeerd naar Nederland om hier verder te studeren. In 2006 heb ik de tweede fase aan het Conservatorium in Enschede afgerond, bij Carola Ligt. Daarna heb ik ook nog twee jaar HaFa directie gestudeerd bij Hennie Ramaekers.

Gedurende mijn opleiding heb ik veel cursussen gevolgd bij bekende fluitisten zoals: Trevor Wye, Abbie de Qaunt, Patrick Gallois, Janos Balint, Csalog Benedek en anderen. Ook heb ik in veel projecten van verschillende orkesten gespeeld.

Op dit moment werk ik als docent dwarsfluit bij de Chr.muziekvereniging Jubal te Varsseveld, de vereniging Cadenza Twello, Harmonie Vorden en muziekschool Boogie Boogie te Winterswijk.

Ik treed regelmatig op met mijn man, pianist, Christo Guenov.

Christo Guenov - piano docent

Ik ben geboren en opgegroeid in Sofia ( Bulgarije).Mijn piano lessen begonnen toen ik 4 jaar oud was.

Na de middelbare school studeerde ik aan het conservatorium in Bulgarije met als hoofdvak klassieke piano en bijvak koordirectie. In 1999 haalde ik het diploma en ben naar Nederland vertrokken om daar verder te studeren aan het conservatorium in Enschede.

Daar behaalde ik mijn diploma in 2006. Tijdens de studieperiode in Bulgarije deed ik mee aan diverse internationale concoursen.

Daarbij won ik verschillende keren een eerste of tweede prijs .

Sinds oktober 2008 geef ik les aan de muziekschool Muzehof in Zutphen ( Muzecollectief ) . Daarnaast ben ik ook als pianodocent verbonden aan de muziekschool Boogie Woogie in Winterswijk.In 2011 heb ik cursus Muziek in de Klas gevolgd.Sinsdien geef ik deze lessen binnen verschillende basisscholen.

Verder werk ik als dirigent/pianist bij verschillende koren ( o.a. het Borculose mannenkoor, Vordens mannenkoor en ”Thema” koor Ootmarsum) met een breed repertoire van gregoriaanse muziek tot moderne muziek. Ik treedt regelmatig op met mijn vrouw, fluitiste Magdalena Kadziolka-Guenov.

0